29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Вихованці освітніх закладів Кропивницького передали до притулків для безпритульних тварин майже 800 кілограмів корму

СУСПІЛЬСТВО

Вихованці освітніх закладів Кропивницького передали до притулків для безпритульних тварин майже 800 кілограмів корму

У Кропивницькому пройшла IV Всеукраїнська благодійна акція «Happy Мяу для Мурчика».

09 2 1

Операцію з підтримки кропивницьких тварин організували та провели Благодійний фонд «Щаслива лапа» спільно з управлінням освіти міської ради в рамках проекту «Біоетика».

Цього року до акції долучилися 211 навчальних закладів із 61-го населеного пункту України, зокрема: Бахмута, Вінниці, Дніпра, Києва, Краматорська, Кропивницького, Маріуполя, Миколаєва, Мирнограда, Рівного, Сум, Тернополя, Хмельницького, Чернівців тощо. Учні збирали допомогу для собак та котів, що живуть в притулках.

09 1

В обласному центрі небайдужість до проблем безпритульних тварин виявили педагоги, учні та вихованці: НВО №№1, 8, 16, 19, 20, 33, СДНЗ № 65 «Лукомор'я», ДНЗ №14, Наукового ліцею, гімназії № 9, СЗШ № 14, 29 Кіровоградського колегіуму, Завадівської гімназії, та гімназії ім. Олени Журливої.

У результаті акції було зібрано та передано до громадських організацій захисту тварин «Бім» та «Щасливий пес» 788,6 кг корму, круп, консервів та необхідні медичні препарати. 

Усього в Україні на допомогу тваринам активісти зібрали 7918 кг корму, круп та консервів, кошти у сумі 17570 гривень, а також ліки, іграшки, товари господарського призначення та теплі речі.

http://www.kr-rada.gov.ua