28березня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО На Кіровоградщині є люди, які не чекають змін, а змінюють самі (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

На Кіровоградщині є люди, які не чекають змін, а змінюють самі (ФОТО)

У Новомиргороді триває ІІІ черга реконструкції центрального парку, яка реалізується у рамках програми «Зробимо разом Новомиргород європейським містом».

21 12

Як уже повідомляли, фінансування відновлення парку – дольове: міська рада мала забезпечити видалення старих аварійних дерев, створити мощені плиткою доріжки, монтувати електричні частини, а також установити відеоспостереження.  

21 10

Головним спонсором ремонтних робіт виступило ТОВ ВКФ «Велта». Також до створення європейського осередку долучилися меценати Новомиргорода та Новомиргородського району.

21 11

«Велта» прокладає свій шлях у реконструкції центрального парку. Приємно, що ми створюємо тренд на введення соціально відповідального бізнесу. Наш головний партнер та адвокат проекту від влади - мер міста Новомиргороду Игорь Забажан. Саме він залучає нових партнерів, як цього разу: тротуарну плитку для парку придбало ТОВ «АЙ ЕНД Ю ГРУП ЮКРЙН». Є люди, які не чекають змін, а змінюють самі. Ви з нами?», – повідомляє у фейсбуці прес-служба виробничої компанії.

21 14

А наразі, містяни вже можуть оцінити всі етапи виконаної чималої роботи.

21 15

21 13

21 16

Читайте також: На Кіровоградщині реконструюють занедбаний районний центральний парк

У Новомиргороді парк європейського зразка готується до зустрічі гостей