20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Як ініціативність мешканців Кропивницького допоможе втілити їхні мрії у реальність

СУСПІЛЬСТВО

Як ініціативність мешканців Кропивницького допоможе втілити їхні мрії у реальність

У Кропивницькому мешканці одного мікрорайону відразу подали відразу чотири проекти до участи у конкурсі «Громадський бюджет 2020».

03 8

Про це інформує у Фейсбуці Надія Барабаш.

Так, при розробленні великого проекту «Спортивне містечко на Жадова» його автор Василь Білоус врахував, що на мікрорайоні Жадова мешкає велика кількість представників підростаючого покоління, однак існує гострий дефіцит футбольних, баскетбольних, волейбольних полів, а для виховання здорової нації необхідно створювати якомога більше сучасних спортивних платформ.

Саме для вирішення цих надважливих завдань планується облаштування багатофункціонального поля з штучним покриттям, встановлення сучасного обладнання, огорожі та камер відеоспостереження.

Реалізація цих завдань створить гідні умови для проведення вільного часу та дозвілля, розкриє спортивний потенціал обдарованих дітей, відкриє нові таланти, збільшить кількість людей зацікавлених у спорті, стане передумовою відмови від шкідливих звичок. У майбутньому тут планується проведення змагань серед кращих аматорських футбольних та баскетбольних команд.

До таких рішучих дій кропивничан спонукав їхній депутат Андрій Табалов, які довів, що дана ініціатива – це дієвий спосіб для вирішення важливих питань, які стосуються благоустрою прибудинкових територій та покращення інфраструктури міста загалом.

Підтримати проекти можна у системі електронного голосування шляхом проходження ідентифікації через систему BankID за посиланням http://kropyvnytskyi-budget.e-dem.in.ua/… та у Центрі надання адміністративних послуг міста Кропивницького шляхом заповнення паперового бланку для голосування (за умови пред'явлення паспорта).

Читайте також: Яким чином кропивничани можуть покращити інфраструктуру рідного міста