26квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Очільник Кропивницького й надалі реалізовуватиме амбітні плані своєї команди

СУСПІЛЬСТВО

Очільник Кропивницького й надалі реалізовуватиме амбітні плані своєї команди

Хочеться не зупинятися на досягнутому, а прагну й надалі реалізовувати амбітні плани нашої команди, які сформовані на пропозиціях людей, котрі є патріотами свого міста.

17 4

На цьому наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час передсвяткової пресконференції вчора, 16 вересня.

Серед ключових проєктів 2020-го і наступних років очільник міста відзначив завершення будівництва сучасного ЦНАПу з новою якістю адміністративних і соціальних послуг, реконструкцію набережної Інгулу, Ковалівського парку та парку Перемоги, відновлення композиційної цілісності пам'ятки національного значення “Фортеця Святої Єлисавети”, будівництво у місті сучасного спортивно-оздоровчого комплексу з басейном, створення молодіжного «Каворкінг-центру» та відкриття туристсько-інформаційного центру.

«Я мрію про красивий, комфортний затишний міський простір у Кропивницькому. Аби тут розвивалося усе, що служитиме людині і робитиме місто затишним, зручним і стильним. От такі мої мрії. Розумію, що лише їх недостатньо. Тому щиро сподіваюся на подальше порозуміння у визначенні пріоритетів із депутатським корпусом, на підтримку громади і експертного середовища», – зазначив Андрій Райкович та закликав усіх будувати рідне місто разом.