16квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У Кропивницькому стартував опалювальний сезон

СУСПІЛЬСТВО

У Кропивницькому стартував опалювальний сезон

22837 1200x800 2

Місто отримало номінації на газ, і вже сьогодні, 26 жовтня, з 8 ранку газовики разом із працівниками комунального підприємства розпломбували всі котельні міста та селища Нового і розпочинають запуск котельного парку.

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович розпорядився жорстко і прискіпливо контролювати процес запуску тепла, інформує пресслужба міськради.

Як повідомив директор КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник, працівники комунального підприємства працюватимуть усі вихідні, аби з наступного тижня місто ввійшло в сталий ритм теплозабезпечення.

22832 368x264 2"Відповідно до технологічного регламенту нині триває перевірка усіх трубопроводів на щільність на можливі несправності, які ми готові усувати по ходу. І вже коли відповідні служби підтвердять, що обладнання готове прийняти газ, ми почнемо розпалювання котлів і щонайменше через добу кропивничани отримають тепло у своїх помешканнях. Проте в першу чергу, ми традиційно забезпечуємо теплопостачанням соціальні заклади обласного центру", – наголосив Олександр Чельник.