23квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Громадський «довгобуд» Кропивницького вийшов на фінішну пряму (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

Громадський «довгобуд» Кропивницького вийшов на фінішну пряму (ФОТО)

12 7

Сьогодні, 12 лютого, представники депутатського корпусу на чолі з секретарем міської ради Андрієм Табаловим виїхали на так званий у народі «довгобуд», що на Новомиколаївці.

 85158413 206498880740830 273933267541950464 n

Нагадаємо, проєкт «Алея авіаторів» – переможець «Громадського бюджету-2019», який підготували курсанти Льотної академії та підтримали місцеві мешканці.

Протягом кількох місяців роботи щодо втілення у життя громадської ініціативи мали бути завершеними. Підрядник обіцяв закінчити об’єкт до 15 листопада минулого року, але цього не сталося.

Завдячуючи постійному контролю з боку представника фракції «Наш край» Олега Краснокутського та за підтримки Андрія Табалова кілька днів потому було прибране будівельне сміття навколо об’єкту, а щодо облагородження території – то ці роботи ще попереду.

«На сьогодні, в принципі, об’єкт готовий. Але довести повністю його до ладу можна вже буде лише по весні. Я постійно опікуюся своїми округами та регулярно спілкуюся з депутатами різних фракцій, тому знаю, що такі проблеми виникають. Люди скаржаться, що те чи інше питання не вирішується. На жаль, дуже часто доводиться повторювати по кілька разів. Аби всі робили все вчасно і без підказок, то ми б жили в іншій країні. Але є так, як є», - зазначив Андрій Табалов.

Зі свого боку, Олег Краснокутський підняв перед заступником міського голови Олександром Вергуном питання щодо встановлення обмежувальних знаків навколо алеї, адже деякі громадяни вже зараз дозволяють заїжджати на неї власними автівками.

12 6

Мешканці, котрі прийшли поспілкуватися з представниками влади, висловили також свої перестороги щодо якості виконання робіт та поділилися іншими проблемами, які в основному стосуються житлово-комунального господарства.