23квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У Кропивницькому почали скасовувати культурні та спортивні масові заходи

СУСПІЛЬСТВО

У Кропивницькому почали скасовувати культурні та спортивні масові заходи

У Кропивницькому в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського у зв’язку із введенням обмежень щодо проведення масових заходів скасували всі культурні заходи, заплановані на березень.

20 03 128 

Про це інформують на сторінці бібліотеки у фейсбуці.

«Шановні користувачі, відповідно до наказу голови обласної державної адміністрації від 06 березня 2020 року №211-р «Про обмеження проведення масових заходів», зважаючи на погіршення епідеміологічної ситуації в Україні та з метою мінімізації поширення вірусу, повідомляємо, що масові заходи, заплановані в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. І. Чижевського, скасовуються. Період обмеження – з 9 березня до 1 квітня 2020 року», – йдеться у повідомленні.

Адміністрація бібліотеки просить вибачення за завдані незручності.

Також через введення обмежень щодо проведення масових заходів до квітня переносять чемпіонат з бразильського джиу-джитсу.

20 03 125

Про це повідомив тренер СК «Борець» Євген Скирда на своїй сторінці у фейсбуці.

«Друзі, на жаль, у зв’язку із обмеженнями на проведення масових заходів у Кропивницькому та області, турнір Ukraine BJJ Pro, який був запланований на 14 березня, переноситься до того часу, поки не стабілізується ситуація. Нова дата проведення поки що невідома. Дуже сподіваємося, що нам вдасться провести турнір у кінці травня – на початку літа», – йдеться у повідомленні.

За додатковою інформацією можна звертатися за телефоном: 050-227-23-38.

Читайте також: Очільник Кіровоградщини оголосив про місяць подієвого карантину