20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Хто вони – благодійники Кропивницького: соціально-орієнтований бізнес допомагає у боротьбі з пандемією

СУСПІЛЬСТВО

Хто вони – благодійники Кропивницького: соціально-орієнтований бізнес допомагає у боротьбі з пандемією

Завдяки долученню соціально-орієнтованого бізнесу та благодійних організацій до протидії поширенню пандемії коронавірусу в Кропивницькому, медичні заклади обласного центру отримали 4,8 мільйона гривень.

06 7

Про це повідомила начальниця управління охорони здоров’я міськради Оксана Макарук сьогодні, 24 квітня.

На ці кошти для лікувальних установ придбали медобладнання, засоби індивідуального захисту та дезінфекції, медикаменти, інше.

Серед доброчинців: благодійні фонди «Разом з Кернел», «Пацієнти України», «З добром до людей», «Майбутнє міста», ПАТ НВП «Радій», ВАТ «М’ясокомбінат Ятрань», депутатська група «Опозиційної платформи – За життя», міський депутаський корпус, ТОВ «ЮРІЯ-ФАРМ», профспілка медичних працівників, благодійна організація «САЙЛ», ТОВ «Кернел-Трейд», ТОВ «Агрофірма «Відродження».

Працівники міської ради Кропивницького також долучилися до акції та порахували на рахунок Центральної міської лікарні допомогу у розмірі одноденної заробітної плати – 82 тисячі гривень.

«На жаль, ця складова у нас не є настільки розвиненою у порівнянні із державним рівнем. Але ми над цим активно працюємо – долучаємося самі й отримуємо допомогу», – зазначила Оксана Макарук.

        Читайте також: