20квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО На Кіровоградщині працівника Фонду держмайна підозрюють в отриманні хабара за використання бомбосховища (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

На Кіровоградщині працівника Фонду держмайна підозрюють в отриманні хабара за використання бомбосховища (ФОТО)

2 312

Співробітники Управління СБ України в Кіровоградській області викрили і затримали на одержанні неправомірної вигоди головного спеціаліста сектору управління державним майном регіонального відділення Фонду державного майна України.

1 123987Оперативники спецслужби встановили, що держслужбовець вимагав від місцевого комерсанта тридцять дві тисячі гривень. У таку суму він оцінив позитивне «вирішення» питання щодо передачі бомбосховища в Олександрії на безоплатне відповідальне зберігання з можливістю його господарського використання, повідомили у відомчій пресслужбі.

Правоохоронці затримали фахівця з приватизації відповідно до статті 208 Кримінально процесуального кодексу України на одній із вулиць обласного центру одразу після отримання всієї суми неправомірної вигоди.

У межах відкритого кримінального провадження вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу.

Викриття зловмисника проводилось спільно із слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури області.

3 541ё