18квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Серед свідомих підлітків Кропивницького розіграють комп’ютерний стілець

СУСПІЛЬСТВО

Серед свідомих підлітків Кропивницького розіграють комп’ютерний стілець

IMG 3332 1

Меблевий салон «Злато» проводить конкурс креативних меблів з картону.

Майже щодня ми приносимо додому покупки в картонних коробках. Важко навіть уявити, скільки таких упаковок просто викидається на смітник і неважко уявити, як згубно це впливає на нашу планету.

Мета конкурсу –  привернути увагу до проблеми надмірного споживання. Будь-який предмет, який, здавалося б, вже відпрацював своє, можна використати знову, варто лише включити фантазію.

«Кілька останніх десятиліть наша планета «задихається» через надмірне споживання людства. Запит на екосвідомість активно культивується у світі і великі бренди пропагують та доносять ідею екоспоживання через свій авторитетний вплив на споживачів. Adidas вже кілька років виготовляє кросівки з океанічного пластику, Gucci випускає колекції з перероблених матеріалів, і таких прикладів дуже багато. Ми, компанія з більш ніж 20-річною історією, не можемо стояти осторонь цієї важливої проблеми. Сподіваємось, що наша ініціатива допоможе залучити дітей до ідеї ощадливого споживання і цим самим зробити свій внесок в збереження нашої планети», – зазначила директорка салону «Злато» Олена Зубченко.

За умовами конкурсу, потрібно вдома створити будь-які меблі з картонних коробок, надіслати фото/відео на адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з позначкою #екоспоживання та описати, чому саме ця  до робота повинна перемогти.

Вік учасників – від 7 до 17 років. Автор найкреативнішої розробки отримає у подарунок комп’ютерний стілець.