25квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Будівельникам Кропивницького визначили першочергові завдання

СУСПІЛЬСТВО

Будівельникам Кропивницького визначили першочергові завдання

27338 1200x800 2

Сьогодні, 6 липня, під час апаратної наради міський голова Кропивницького звернув увагу на необхідність вчасного проведення тендерів, щоб усі будівельні роботи встигли виконати у літній період.

"Ми повинні продемонструвати вимогливість і принципову позицію, бо це стосується інфраструктури нашого міста.Контроль за всіма нашими об'єктами, як по управлінню капітального будівництва, так і по галузевих управліннях має бути щоденним", – зауважив Андрій Райкович. 

Він також наполіг на прискоренні робіт у приміщенні Центру надання адміністративних послуг, який у найближчі строки повинен відкрити свої двері і почати надавати повний комплекс послуг для містян. Адже ЦНАП – важливий критерій якісної комунікації влади і людей. Чим швидше кожен кропивничанин зможе отримати будь-який дозвіл чи документ, тим кращою буде думка про увагу влади до людини, вважає Андрій Райкович. А в нашому місті впродовж року за такими послугами звертаються тисячі людей.

Водночас міський голова доручив головному управлінню ЖКГ привести до ладу зупинку громадського транспорту біля кінотеатру “Зоряний”, щоб отримавши необхідні адмінпослуги у ЦНАПі, містяни могли з комфортом дочекатись громадського транспорту.

http://kr-rada.gov.ua