19квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Інформацію про смерть породіллі з Олександрії внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань

СУСПІЛЬСТВО

Інформацію про смерть породіллі з Олександрії внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань

sasha freemind 186664 1 770x380

Минулого тижня в Олександрії під час пологів померла 25-річна породілля.

Жнка народжувала в пологовому відділення міської лікарні. Дитину вдалося врятувати, а сама ж мати померла. Наразі обставини смерті з'ясовують правоохоронці. Про це розповіли в сюжеті ТСН.ua.

Тим часом ще одна породілля з Олександрії Надія П. поділилася свою трагічною історією, яка трапилась з нею у тому ж пологовому будинку. Жінка розповіла, що прийшла народжувати до міської лікарні, утім пологи закінчились смертю її немовляти.

"Я живу з цим болем з 2007 року, і він не меншає, а навпаки з кожним роком стає дедалі сильнішим. Розумію, що втрачаю шанс ще раз завагітніти, живу з тими спогадами про той жахливий день", – каже жінка.

Надія згадує, що до того довго лікувалась від безпліддя і мріяла народити дитину. Коли все ж удалося завагітніти, то всі її очікування стати мамою обернулись трагедією...

... Тим часом інформацію про смерть 25-річної породіллі з Олександрії внесли до Єдиного реєстру досудового розслідування. Жінка вперше народжувала. За словами міського голови Степaна Цaпюка, вагітність у неї минала добре, без ускладнень. Чому ж померла молода мати –з'ясовують правоохоронці.

В Олександрійській міській лікарні, де сталися два трагічні випадки, відмовилися будь-що коментувати, а лікарі, за наданими працівниками номерами телефонів, – не відповідали.