26квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Кропивницьким приватникам та підприємцям наказали покосити бур’яни

СУСПІЛЬСТВО

Кропивницьким приватникам та підприємцям наказали покосити бур’яни

27379 1200x800 2

На прибудинкових територіях у Кропивницькому комунальники поетапно викошують бур'яни та амброзію. Водночас уздовж приватного сектора, орендованих ділянок, на околицях мікрорайонів розкошує різнотрав’я.

Попри те, що питання приведення міста до ладу підіймають щопонеділка,  радикальних змін поки не видно.

" І минулого, і позаминулого понеділка я ставив завдання спецінспекції, керівникам районів, управлінню ЖКГ, всім комунальним службам активно зайнятись вирішенням цього питання. Купа орендованих об'єктів і ділянок, а прибирати за цими горе-господарями хто повинен?", – зауважив під час паратної наради сьогодні, 20 липня, міський головва Кропивницькоо Андрій Райкович. 

Він знову наказав відповідним виконавчим органам мобілізувати всі наявні ресурси і контролюючі функції: порушників штрафувати, залучати до профілактичної роботи з містянами поліцію та журналістів.

Квартальним комітетам та керівникам районів Андрій Райкович доручив провести обходи і зустрічі з жителями приватного сектора.

Вкотре Андрій Райкович звернув увагу комунальних служб на стан в'їздів і виїздів з міста.

"В'їзди – це частина міського обличчя. Терміново слід привести до ладу дорожні та архітектурні знаки, розмітку доріг, пішохідні переходи, викосити узбіччя. Проконтролюйте, щоб усі ці роботи були виконані", – наголосив міський голова.

Також Андрій Райкович звернувся до керівництва комунального підприємства “Універсал-2005” з вимогою привести до ладу сміттєві баки на Лісопарковій.