20квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Список яких порушників оновлюватимуть на офіційному сайті міськради Кропивницького

СУСПІЛЬСТВО

Список яких порушників оновлюватимуть на офіційному сайті міськради Кропивницького

27898 1200x800 2

Спецінспекція Кропивницького допоможе виявляти порушників правил забудови на території обласного центру.

Учора, 6 серпня, заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін провів робочу нараду з керівниками виконавчих органів міської ради. Головним питанням порядку денного зустрічі стало посилення боротьби з незаконними забудовами в обласному центрі, інформує пресслужба міськради.

Періодично у Кропивницькому з’являються будівельні об’єкти, що зводяться незаконно чи з порушеннями будівельних норм та правил, без необхідних дозволів на ведення робіт. Активну боротьбу з такими явищами ведуть фахівці управління державного архітектурно-будівельного контролю міської ради. Аби вони могли вчасно реагувати на самовільні забудови, їм допомагатимуть міські спецінспектори: відповідне доручення їм надав Олександр Мосін.

"Доручення просте: ви маєте, крім своїх прямих обов’язків, тепер виконувати і додаткові – при обстеженні території міста звертати  увагу і на нові будівництва. Й одразу повідомляти про них в управління ДБК. А вже вони розбиратимуться, чи законне те будівництво. Так ми зможемо стати оперативнішими у зупиненні порушників на етапі початку виконання робіт", – наголосив посадовець. 

Тож спецінспектори міської ради оперативно реагуватимуть на появу незаконних забудов. А список порушників, хто, в  обхід закону, дозволяє собі будувати на території Кропивницького, буде оновлюватися на офіційному сайті міської ради щомісяця.