26квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Унікальна родина з Кропивницького вже має власне житло та сертифікат на його впорядкування (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

Унікальна родина з Кропивницького вже має власне житло та сертифікат на його впорядкування (ФОТО)

28805 1200x800 2

Навесні у Кропивницькому сталося справжнє диво – у сім’ї Анастасії та Владислава Валіхновських народилися четверо дівчаток, які вмить стали відомими на всю країну.

28806 1200x800 2

Сестрички – ідентичні близнючки, а вірогідність народження таких дітей – один випадок на тринадцять мільйонів.  Це перша четвірня в області за останні щонайменше 30 років, інформує пресслужба місської ради.

Питанням номер один для такої великої родини – власне житло. І вчора мама і тато чотирьох донечок вже обрали для своєї родини трикімнатну квартиру у новобудові, яку завершує Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Під час урочистостей з нагоди відзначення Дня міста, 19 вересня, родина Валіхновських отримала подарунок і  від міської влади.

Міський голова Андрій Райкович  і секретар міської ради Андрій Табалов вручили щасливому сімейству сертифікат на 500 тисяч гривень на ремонт та облаштування житла і святкові подарунки для малечі.

"Щиро зичимо, щоб у вашій новій оселі завжди панували – мир, злагода і добробут", – побажали керівники міста Анастасії та Владиславу Валіхновським та їхнім донечкам.

28804 1200x800 2

Читайте також:  Із якими досягненнями зустрічає свій перший місяць народження четвірня з Кропивницького 

 Кропивницька багатодітна родина винайшла власні лайфхаки для догляду за дітьми