27квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО На Рівнянському кладовищі у Кропивницькому встановили десятки флагштоків із Державними прапорами (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

На Рівнянському кладовищі у Кропивницькому встановили десятки флагштоків із Державними прапорами (ФОТО)

29327 1200x800 2

Учора, 14 жовтня, в день Покрови Пресвятої Богородиці, яка вважається покровителькою і заступницею українського козацтва, в Кропивницькому відзначили День захисника України.

29330 1200x800 2

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов покладанням квітів вшанували захисників України усіх поколінь – тих, хто боронив та відстоював свободу і незалежність свого народу, інформує пресслужба міської ради.

З нагоди державного свята на Алеї почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища, біля пам’ятного знаку кожного героя встановили флагштоки з Державними прапорами України.

"Сьогодні ми вклонилися всім нашим воїнам, які віддали життя за мир, незалежність і свободу рідної землі. Наше місто пишається своїми захисниками. Тим, хто і нині стоїть на сторожі миру та спокою — велика подяка. Ці воїни постійно доводять, що українців ніколи не зламати", –зазначив Андрій Райкович. 

Цього дня  64 родини загиблих, військовополонених та зниклих безвісти під час виконання військових обов’язків в зоні АТО кропивничан отримали від міської влади грошову допомогу по дві тисячі гривень кожна.

Читайте також:  У Кропивницькому на території 3-ого полку спецпризначення засіяли озимою пшеницею поле пам’яті