20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Суд обрав запобіжний захід кропивницькому підозрюваному у нападах на жінок

СУСПІЛЬСТВО

Суд обрав запобіжний захід кропивницькому підозрюваному у нападах на жінок

20 12 18

Ухвалою Кіровського районного суду задоволено клопотання  слідчого та  обрано запобіжний захід  у вигляді тримання під вартою  строком на 60 діб без права внесення застави чоловіку, який об’єктивно підозрюється у вчиненні хуліганських дій відносно двох  жінок в обласному центрі.

Підозрюваного взяли під варту у залі суду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296  (хуліганство) КК України, поінформували в пресслужбі обласної прокуратури.

Триває досудове розслідування, у ході якого  буде призначено експертизу з метою визначення психічного стану підозрюваного.

Нагадаємо, протягом двох днів у різних мікрорайонах міста, 36-річний уродженець Хмельниччини із застосуванням ножа вчинив хуліганські дії стосовно  дівчини та  молодої жінки.

Так, 14 січня, підозрюваний погрожував ножем 17-річній дівчині та намагався заштовхати її у квартиру. Оскільки двері помешкання відчинив родич неповнолітньої, чоловік із місця пригоди втік.  Наступного дня він, ножем  завдав порізів на зап’ястку і пальцях рук уже 24-річній жінці.

Читайте також: Одного з підозрюваних у побитті кропивницького спецінспектора взяли під варту у залі суду

На Кіровоградщині директор товариства заволодів коштами, виділеними на придбання сільськогосподарської машини