24квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Вбивство на тлі роботи: що не поділили керівник і підлеглий підприємства на Кіровоградщині

СУСПІЛЬСТВО

Вбивство на тлі роботи: що не поділили керівник і підлеглий підприємства на Кіровоградщині

Очільник головного управлінні Національної поліції у Кіровоградській області Роман Козяков під час пресконференції розповів про підробці кримінальної справи, у якій фігурують два працівники Іванівського гранітного кар’єра.

25 1

«Між вказаними особами існував тривалий конфлікт на ґрунті виконання посадових обов’язків. У день злочину, підозрюваний підклав до машини керівника кар’єру вибуховий пристрій – гранату. В результаті цих дій, директор підприємства загинув», – зазначив головний поліцейський області.

У ході слідства опитали працівників кар’єру та мешканці населеного пункту. За результатами пошукових дій, затримано чоловіка 34 років, який зізнався у скоєнні злочину.

«Наразі йому оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 60 діб. З’ясовують питання про місце придбання вибухівки. Затриманий провину визнав. Йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі, або довічне ув’язнення», – зазначив Роман Козьяков.

Нагадаємо, подія мала місце 21 січня 2021 року, близько 17.00, у с. Іванівка, Долинського району, Кіровоградської області. Біля воріт приватного домоволодіння пролунав вибух, внаслідок якого загинув 64-річний керівник гранітного кар’єра.

Читайте також: