23квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО На виконання програм у сфері ЖКГ Кропивницького минулоріч використали майже 294 мільйони гривень

СУСПІЛЬСТВО

На виконання програм у сфері ЖКГ Кропивницького минулоріч використали майже 294 мільйони гривень

30725 368x264 2

У Кропивницькій міській раді триває звітна сесія заступників міського голови та підпорядкованих їм керівників виконавчих органів за результатами виконання бюджетних програм у 2020 році.

Учора, 23 лютого, звіт перед громадою тримав заступник міського голови Олександр Вергун, інформує пресслужба міськради.

"Діяльність виконавчих органів міської ради, які сьогодні публічно  звітують, а це: головне управління житлово-комунального господарства, управління розвитку транспорту та зв’язку і управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, проходила у 2020 році у надзвичайно складних умовах, пов’язаних із впровадженням в Україні карантинних обмежень через поширення пандемії коронавірусу, несприятливими погодніми умовами, зокрема руйнівним смерчем над територією двох мікрорайонів Кропивницького тощо", – зазначив  Олександр Вергун.

На виконання програм у сфері житлово-комунального господарства минулого року було використано 293,8 мільйона гривень. Ці кошти пішли як на  фінансування  робіт з ремонту дорожнього покриття, реконструкції Парку Перемоги, прибирання території міста, обслуговування системи зовнішнього освітлення, світлофорних об’єктів, нанесення дорожньої розмітки, так і на економічну підтримку комунальних підприємств Кропивницького.

На забезпечення виконання наданих законодавством повноважень у сфері з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення у 2020 році, захист населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій використано 2,25 мільйона гривень.

Детальніше про звіт – тут.

Читайте також: