20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Студенти Олександрійського коледжу стали переможцями акції

СУСПІЛЬСТВО

Студенти Олександрійського коледжу стали переможцями акції

41545544

18 подарунків: кешбеки по 50 грн, промокоди Apple Music та сертифікати Watsons і Giftmall знайшли своїх власників у Олександрії, що на Кіровоградщині.

Їх отримали студенти Олександрійського коледжу Білоцерківського національного аграрного університету за перемогу в акції  "Свята на драйві". Акція проводилася ПриватБанком та міжнародною платіжною системою VISA серед студентів, які на “ти” зі сучасними технологіями - активно користуються  “Мобільним студентським квитком”.

“Я навчаюся на другому курсі, але прив'язав студентський в Приват24 лише півроку тому, – розповідає Віталій Кармазін, щасливий власник сертифікату Watsons. - Якось не доходили руки. Але я дуже задоволений. Не переживаю, що загублю його, чи він перетреться у кишенях. А тут так зручно, купую квиток у касі, і відразу показую студентський. Не вспіли запитати у мене його, я за 2 секунди уже можу пред'явити. Дуже зручно”.

Олександрійські студенти коледжу вже більше двох років, замість звичного паперового, користуються  цифровим студентським квитком в Приват24. Цей спеціальний додаток відкриває ряд можливостей для студентів і учбових закладів. Ним зручно користуватися під час оплати проїзду в міському транспорті - легко відкрити у додатку Privat24 та показати кондуктору, просто та миттєво оплатити за навчання. Крім того, не потрібно заповнювати поле “Серія та номер студентського” під час купівлі квитка на поїзд у додатку Privat24 тощо.

До речі, функціонал електронного студентського можна наповнювати, виходячи з потреб закладу освіти і студентів: оплачувати навчання чи проживання у гуртожитку, керувати повідомленнями деканату навчального закладу: оголошення, опитування, зміна розкладу через тощо. 

“Я вже два роки користуюся електронним студентським, хоча маю і паперовий, на всяк випадок, – додає Олена Молчанова, власниця сертифіката Giftmall, – Паперовий сховала вдома, аби не загубити. А от електронний завжди зі мною. Я скачала його ще минулого року, коли купувала квиток в Приват24, щоб отримати студентську знижку. Відтоді ним і користуюся. Це ж як зручно! Не шукаєш його, коли він потрібен, не хвилюєшся, що загубила. Класно придумано!”

До програми "Мобільний студентський квиток" підключено 30 вищих навчальних закладів України та майже 6000 активних активних користувачів.

Анжела Дзінзюра