23квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Сьогодні відбудеться телепрем‘єра документальної вистави, створеної у Кропивницькому

СУСПІЛЬСТВО

Сьогодні відбудеться телепрем‘єра документальної вистави, створеної у Кропивницькому

244993057 4717030431661429 9091749198311056767 n

Телепрем‘єра документальної вистави «Іду за Вас», яку до Дня незалежності України презентував академічний обласний український музично-драматичний театр імені Кpoпивницькoгo, відбудеться сьогодні,14 жовтня.

О 16:35 її можна буде переглянути у мережі Суспільного в Україні. Про це повідомив голова обласної ради Сергій Шульга.

«Дякую телеканалу і в.о. продюсерки Кропивницької філії Суспільного Яні Бабак, що підтримали ініціативу зафільмувати «Іду за Вас». Вкотре дякую нашому театру за те, що вклали душу у виставу», – зазначив Сергій Шульга.

Напередодні голова обласної ради закликав освітян Кіровоградщини якомога ширше поінформувати старшокласників про телепрем‘єру.

«Хочу звернутися до наших освітян. У ці передсвяткові дні ви будете проводити в навчальних закладах уроки патріотизму, будете розповідати про наших захисників… Ми будемо згадувати кожне ім‘я героя, якого забрала війна. Прошу вас, донесіть інформацію про фільм старшокласникам. Нехай разом із батьками подивляться його. Тема важка, тема болюча. Але правда в кожному слові і в кожній емоції», – наголосив Сергій Шульга.

Голова обласної ради ініціював створення на Суспільному.Кропивницький відеоверсії документальної вистави «Іду за Вас», щоб школярі Кіровоградщини мали можливість її побачити.