29березня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Навіщо міський голова зустрівся з кропивницькими активістами

СУСПІЛЬСТВО

Навіщо міський голова зустрівся з кропивницькими активістами

36963 1200x800 2

Міський голова Андрій Райкович зустрівся з громадськими активістами міста.  

Головним питанням порядку денного зустрічі стало обговорення технічного стану об’єктів укриття міста та підвалів багатоповерхівок. І влада, і громадськість зацікавлені у тому, щоб вони були максимально готовими прихистити людей у випадку надзвичайних ситуацій.

Минулого року Андрій Райкович доручив профільним службам проінвентаризувати та прибрати підвали в житлових багатоповерхівках. Комунальники за роботу взялися одразу і сьогодні ще продовжують її виконувати. Працівники ЖЕО вичищають підвали від непотребу, у разі необхідності – ремонтують, проводять дезінфекцію та дезінсекцію, забезпечують освітлення приміщень.

У свою чергу, активісти цікавилися реальним станом об’єктів укриття, ходом та якістю їх підготовки, адже нині надважливо, щоб всі ці приміщення були технічно справними і готовими оперативно прийняти містян.

Андрій Райкович поставив чітке завдання комунальникам не збавляти темпів робіт, налагодити тісну співпрацю із громадськими активістами і регулярно інформувати  їх про перебіг виконання доручення.

"Підвали повинні бути готовими до того, щоб стати укриттям для наших містян у випадку надзвичайних ситуацій. Їх готовність має бути стовідсоткова. А громадські активісти – люди з досвідом, вони пройшли через горнило АТО, тому не ігноруйте їх позицію, а радьтеся, дослухайтеся до них і шукайте шляхи співпраці у цьому напрямку, - наголосив міський голова. –