28березня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Кропивницький міський голова: Ми не можемо жити в постійному стресі

СУСПІЛЬСТВО

Кропивницький міський голова: Ми не можемо жити в постійному стресі

36980 1200x800 2

Під час апаратної наради міський голова Кропивницького суворим у своїх висновках був до представників управлінь, що відповідають за розміщення реклами в місті.

Передбачені відповідні норми та інженерні розрахунки на стійкість і при розміщенні реклами у вигляді білбордів і сітілайтів.

"Я не хочу чути, що з боку держави є якісь недопрацювання в законах. Якщо покалічить людину – то це буде наша проблема, – наголосив Андрій Райкович. – Неякісно поклеєні постери злітають після кожного дощу, падають самі площини, відриваються шматки металу від корпусів. Тут не повинно бути байдужих, бо це пов'язано із безпекою людей.  У місті понад 600 бордів. Управлінню містобудування та архітектури я вже не вперше ставлю завдання — зібрати усіх власників рекламних об'єктів. Проаналізуйте їхній стан, а також якість розміщеної реклами.  Підготуйте конкретні рекомендації орендарям рекламних площ. Ми не можемо жити в постійному стресі перед грозою чи іншими погіршеннями погодних умов.  Саме з таких, на перший погляд дрібних деталей також формується ставлення і оцінка людей до роботи міської влади".

Читайте також: