19квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Кропивницьким студентам подякували за волонтерську роботу (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

Кропивницьким студентам подякували за волонтерську роботу (ФОТО)

25012215ico

Учора, 25 січня, голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна зустрілась із студентами-волонтерами Донецького національного медичного університету, що у Кропивницькому.

25012216ico

Студенти працювали у першому офлайнцентрі «Дія» у Кропивницькому, де допомагали усім охочим оформити сертифікат про вакцинацію від коронавірусу.

Марія Чорна подякувала майбутнім медикам за волонтерську роботу та сумлінне навчання.

«Медики в наш час потрібні, як повітря. І пандемія коронавірусу це довела вчергове. Багато років в Україні медицина недофінансовувалася. І лише з цього року за Указом президента Володимира Зеленського зарплатня лікарів та медсестер суттєво збільшилась. І ви бачите, держава вкладає колосальні ресурси для осучаснення існуючих медичних закладів та оновлення обладнання», – сказала очільниця області.

Марія Чорна вручила подяки обласної адміністрації за активну волонтерську діяльність та сприяння розвитку та популяризації цифрових послуг в Кіровоградській області: Олександру Бабенку, Діані Банетішвілі, Віталіні Безп’ятюк, Віктору Головку, Вадиму Зволінському, Дарині Канюці, Станіславу Ковбасюку, Валерії Козленко, Ользі Лебенковій, Анастасії Літвіновій, Катерині Манойленко, Мансурбеку Машаріпову, Владиславу Мікелю, Ірині Поліщук, Юлії Савостіній, Олені Свищ, Іллі Скалозубу, Яні Соболь, Ользі Унгурян, Анастасії Хуторній, Тетяні Ямпольській.