19квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Майже 60 тисяч продовольчих пакунків із Кіровоградщини направили в Запорізьку область

СУСПІЛЬСТВО

Майже 60 тисяч продовольчих пакунків із Кіровоградщини направили в Запорізьку область

9bb958f3 5530 430a a496 49e6d56faae5Кіровоградщина, яка є донором-партнером із закупівлі продукції продовольчих наборів для населення Запорізької області.

Уже майже 60 тисяч продовольчих пакунків направили туди. Про це під час апаратної наради повідомила в.о. директора департаменту агропромислового розвитку обласної військової адміністрації Валерія Фурманова.

Перелік продукції, яка входить до продовольчих наборів, визначений Постановою Кабміну №328. У набір входять такі продукти, як: борошно, крупи, макарони, консерви, соняшникова олія, згущене молоко, хлібобулочні вироби, чай або кава. Постачання продукції для гуманітарних потреб здійснює тільки 11 місцевих підприємств. 16  з інших областей.

«Військовою адміністрацією було сформовано перелік постачальників і замовлено продукцією за програмою фінансування Укрзалізницею. На сьогодні передано майже 60 тисяч продовольчих пакунків. Робота продовжується, продукція, що прибуває, не накопичується. Одразу формуються гуманітарні пакети і відправляються до Запорізької області. При формуванні цього замовлення враховані такі аспекти: наявність постачальника у переліку підприємств для задоволення нагальних потреб функціонування держави, результати моніторингу цін, можливість постачальників доставити товари в найкоротший термін і наявність упакованого асортименту продукції», – зазначила Валерія Фурманова.