19квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО На Кіровоградщині збережуть пам’ять про новітніх героїв для прийдешніх поколінь

СУСПІЛЬСТВО

На Кіровоградщині збережуть пам’ять про новітніх героїв для прийдешніх поколінь

18 03 2022

Жителів Компаніївської громади закликали долучитися до перейменування топонімічних назв на честь воїнів-земляків, які проявили мужність і самовідданість у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України під час збройної агресії росії проти України.

«З початку збройної агресії Російської Федерації проти України наші земляки стали на захист своєї держави у лавах її Збройних Сил. Ми вдячні кожному воїну, хто береже наш край від агресора. Сумуємо і пам’ятаємо загиблих героїв Івана Маркова, Олега Жука, Олега Габінета, Валерія Чмихаленка, Ярослава Павлюка, Іллю Тимофієва. Нещодавно громада попрощалася з військовослужбовцями Ігорем Нагорновим та Ярославом Остапенком, які загинули під час активних бойових дій з російськими нелюдами. Україна за будь-яких умов переможе, бо ми захищаємо свою землю. А для майбутніх поколінь українців нам треба зберегти пам’ять про своїх героїв», – йдеться у повідомленні.

Компаніївська селищна рада закликала мешканців громади долучитися до обговорення щодо найменування (перейменування) вулиць, провулків, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд в населених пунктах громади на честь воїнів-земляків, які проявили мужність і самовідданість у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України під час збройної агресії росії проти України. Усі пропозиції в обов’язковому порядку будуть розглянуті селищною радою.

Вічна пам’ять героям України!

Читайте також: