СУСПІЛЬСТВО
Кропивницька молодь переймає досвід менеджерів продовольчої безпеки (ФОТО)
- Останнє оновлення: 17 березня 2023
Майже півсотні волонтерів та волонтерок Молодіжної кухні Кропивниччини продовжують допомагати волонтерській спільноті ГО "Добромир".
Молодь фасує сухі супи, допомагає організовувати фасування для другої зміни, розвантажують овочі та продовольчі бокси, сортують овочі, комплектують продовольчі бокси, розповіли в агенції сталого розвитку "Хмарочос".
Вони долучаються до розвантажування овочів, проводять просвітницькі заходи – презентації продовольчої ініціативи та популяризують молодіжне волонтерство, організовують збір пластикових кришечок, які здають на розвиток продовольчої ініціативи.
"Завдяки професійному підходу спільноти ГО "Добромир" до організації діяльності, молодь отримує можливість переймати досвід менеджерів продовольчої безпеки, навчається командній взаємодії, посилює організаторські та лідерські здібності", – зазначив співкоординатор Молодіжної кухні від менторської організації "Хмарочос" Сергій Ткаченко.
Він розповів, що молодіжна кухня – це 49 волонтерів та волонтерок, їхня зміна розпочинається о 9.00 щосуботи.
"Молодь здатна всього за 45 хвилин нафасувати 400 пакетів сухих супів. А хлопцям під силу за раз розвантажити сім тонн овочів", – додав пан Ткаченко.
Останнім часому спільноті з'явилися й інші волонтерські ініціативи – молодь добротворить та спільно навчається.