17квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У Кропивницькому відкрили оновлений простір для дітей (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

У Кропивницькому відкрили оновлений простір для дітей (ФОТО)

IMG 20230428 150834 119

Учора, 27 квітня, у Кропивницькому відкрили оновлений простір «СпівДія заради дітей».

Це один із десяти осередків, що повноцінно запрацювали за фінансування ЮНІСЕФ та підтримки Міністерства молоді та спорту України.

IMG 20230428 150834 425

Тут діти отримуватимуть психоемоційну підтримку через програму неформальної освіти: творчі заняття, рухливу та пізнавальну діяльність, взаємодію з іншими дітьми та дорослими. Заняття проводять ментори-професіонали.

На відкриття завітали заступниця міністра молоді та спорту України Марина Попатенко, керівниця всеукраїнського проєкту “СпівДія заради дітей” Ольга Сиротюк, керівниця освітніх і молодіжних програм дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Світлана Стукалова, керівниця південного макрорегіону благодійного фонду “СпівДія” Юліана Назо.

Активність, що проходила синхронно офіційного відкриття, – розпис екологічних торбинок на тему: "З Україною у серці". Діти брали участь в обговорені ідентичності та символів України, розучували руханки, розкривали свою креативність під час майстеркласу: розпис екоторбинок.

Усі "співдійчики" проявили активність у вікторині під назвою "Що ти знаєш про Україну". Завершальним етапом була рефлексія, під час якої діти поділилися враженнями про заняття з менторами.