20квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ЕКОНОМІКА Боржник «Дніпро-Кіровоград» організовує страйк проти підприємства, якому винен?

ЕКОНОМІКА

Боржник «Дніпро-Кіровоград» організовує страйк проти підприємства, якому винен?

25 1

На вівторок, 30 листопада, у Кропивницькому анонсована акція протесту. 

Про це вчора інформував ЗПУ.

Тим часом пресслужба ОКВП "Дніпро-Кіровоград" у соціальних мережах спростувала інформацію, озвучену заступником керівника ГО «Суспільство без корупції» Сергія Куби.

"Сергій Куба – організовує страйк проти ОКВП «Дніпро – Кіровоград» за нібито невиконання обов’язків перед споживачами, хоча сам має заборгованість за надані послуги з водопостачання та водовідведення у сумі 11 тисяч 720 гривень.

Вказаний громадянин підбурює населення до страйків проти підприємства та його керівництва.

Підприємство хоче звернути увагу споживачів послуг про неухильність дотримання умов договору як виконавцем, так і споживачем, в тому числі щодо своєчасності оплати послуг, повірки лічильників та передачі показників.

В даному випадку громадянин Сергій Іванович Куба ігнорує вказаний обов’язок, покладений на споживача по оплаті за спожиті послуги, оскільки з 2018 року має обсяг заборгованості станом на 1 листопада 2021 року в сумі 11720 грн. Лічильник даного абонента не повірений з 2018 року та з 1 липня 2018 року нарахування йому йдуть по нормі – на 3 особи. Про наявність заборгованості та необхідність повірки приладу обліку громадянин Сергій Куба був повідомлений тричі", – зазначили в ОКВП "Дніпро-Кіровоград".

Ппринагідно пресслужба підприємства закликала громадськість не брати участі в заходах та акціях, організованих несвідомими споживачами.

Читайте також: