18квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У Кропивницькому пройде акція протесту щодо незадовільної роботи обласного комунального підприємства

СУСПІЛЬСТВО

У Кропивницькому пройде акція протесту щодо незадовільної роботи обласного комунального підприємства

30 листопада, орієнтовно, о 8.00, у Кропивницькому, перед будинком обласної державної адміністрації, пройде акція протесту.

25 1

Про це повідомив перед початком сесійного засідання Кропивницької міської ради сьогодні, 25 листопада, заступник керівника ГО «Суспільство без корупції» Сергій Куба.

Виступаючи перед депутатським корпусом, громадський активіст надав інформацію про незадовільні результати аудиту ОКВП «Дніпро-Кіровоград», який був проведений у 2020 році. А саме: неповне освоєння отриманих кредитів, завищення тарифів на виконання ремонтних робіт на об’єктах і т.д.

«Керівництво водоканалу ще у 2019 році інформувало про заміну 90 відсотків трубопроводів. Що ж тоді рве? Позавчора частина міста знову залишилася без води. Громада не має платити за ці потоки на вулицях», – зазначив доповідач.

Пан Куба звернувся до представників місцевих депутатських фракцій та депутатів, які представляють обласний центр в облраді, аби ті порушили це питання на засіданні комісії з комунальної власності області й також підтримали акцію протесту.

Читайте також: