26квітня2024

ГОЛОВНА ОСВІТА Проведуть інвентаризацію рекламних площин Кропивницького

ОСВІТА

Проведуть інвентаризацію рекламних площин Кропивницького

IMG 8287а

Учора, 7 червня, під час щопонеділкової апаратної наради, Кропивницький міський голова Андрій Райкович поставив завдання спеціалістам управління містобудування та архітектури впродовж десяти днів провести інвентаризацію всіх рекламних площин в місті.

"Усі іржаві, проблемні площини необхідно прибрати. Це не лише некрасиво, а й небезпечно. Слава богу, що біг-борд, який нещодавно впав, нікого не зачепив! Перш, ніж давати дозволи на черговий біг-борд, сто разів подумайте. Місто ними перенасичене", – наголосив міський голова.

Це ж завдання стосується і вивісок на магазинах, кафе та закладах торгівлі.

"По-перше, чому у нас іще зустрічаються вивіски не державною мовою? Працюйте з власниками. Невже тут так багато треба роботи? У нас же є відповідні ради експертів, рекламістів, архітекторів, будь ласка, розгляньте рекламну естетику, це повинне бути особливістю нашого міста. Ми повинні дбати про обличчя Кропивницького", – зауважив очільник міста.

Правоохоронців Андрій Райкович закликав контролювати проїзд містом великовагового транспорту. Адже, попри рішення виконавчого комітету, вони продовжують курсувати містом і руйнувати дороги.

Читайте також: Кропивницький: чому не можна прибрати з вулиць білборди