26квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА Ще.. КОЛОНКИ Білорусь і таємна вечеря: про зраду багатовікової дружби

З ПЕРШИХ УСТ | НОВИНИ КІРОВОГРАДЩИНИ

Білорусь і таємна вечеря: про зраду багатовікової дружби

24 03 22

Пропонуємо нашим читачам уже третю статтю нашого друга із Кувейту, письменника пана Хусейна аль-Раві, який відвідавши нашу країну минулого року, щиро полюбив її та її людей.

Як і більшість людей у світі, він був вкрай шокований варварською агресією путінської Росії проти суверенної і миролюбної України і захоплюється хоробрістю та героїзмом не лише бійців Збройних сил України, а й всього українського народу, який за підтримки багатьох країн світу боронить свою святу і прекрасну землю від фашистської нечисті.

Пан Хусейн аль-Раві неодноразово зустрічався з послом України в Кувейті паном Олександром Балануцою, з яким обговорював можливості надання підтримки Україні як з боку Кувейту, так і з боку всіх 20 арабських країн.

Від імені всіх кропивничан висловлюємо панові Хусейну аль-Раві нашу глибоку подяку.

Білорусь і таємна вечеря

1ill 8 жжж

Як відомо з християнського Святого Письма, Ісус Христос, мир йому, мав дванадцять дуже близьких йому учнів, і серед них був чоловік на ім’я Юда Іскаріот, який таємно домовився з первосвящениками юдеїв, що він видасть їм Ісуса Христа, мир йому, щоб вони могли позбутися Його через страх поширення Його вчення, яке загрожувало б їхній владі та їхнім інтересам. Отже, Юда Іскаріот показав юдейським воїнам місце, де Ісус Христос, мир йому, звик вечеряти зі своїми учнями, і він порадив цим воїнам сховатися і дозволити йому випередити їх, щоб увійти на місце Таємної вечері, де він поцілує Ісуса, щоб юдейські воїни впізнали Його з-поміж учнів і заарештувати Його, і це було зроблено. Ісуса, мир йому, заарештували перед Тайною вечерею, а потім розіп’яли Його на пагорбі Голгофа поблизу Єрусалима. Іудейські первосвященики дали зраднику Юді тридцять срібняків як винагороду за його допомогу в арешті Ісуса, і це була вартість купівлі раба на той час. Згідно з християнським Святим Письмом (Євангеліє від Матвія), після розп’яття Ісуса Христа Юда Іскаріот розкаявся і повісився…

Про ту історію Юди Іскаріота мені нагадав відеоролик, який був поширений у суботу 19.03.2022 року, і в якому видно, як голова державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко підійшов до посла Білорусі в Україні Ігоря Сокола, коли той виїжджав з України в Білорусь, і передав через нього голові державного прикордонного комітету Білорусі Анатолію Лаппо «30 срібняків» у чорній торбинці, за його зраду українсько-білоруської багатовікової дружби.

24screenshot 12345 650x410

Як мені вдалося з’ясувати, посол Ігор Сокол у 1983 року закінчив Київське вище загальновійськове командне училище імені радянського полководця Михайла Фрунзе, а в 1995 році закінчив юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Вдавшись до цього символічного жесту, пов’язаного з історією становлення християнства 2000 років тому, командувач українських прикордонників Сергій Дейнеко, хотів сказати цим білоруським урядовцям, що вони є послідовниками зрадника Юди, оскільки вони зрадили довіру, завіти Ісуса Христа та добросусідство між двома народами – українським та білоруським, підтримують російського варварського агресора, дозволяють йому використовувати білоруську землю, небо, річки та озера, щоб знищити українців і Україну з нечуваною у ХХІ столітті жорстокістю.

Напевно, в ніч перед нападом Росії на Україну уряд Білорусі зібрався на свою злочинну таємну вечерю, щоб ще раз узгодити свої зрадницькі дії проти України з путінськими рашистами. Уклінно прошу Аллаха Милостивого і Милосердного покарати цих зрадників і злочинців на чолі з їхнім Путлером.

Кувейтський письменник Хусейн аль-Раві

Читайте також: Щелепа Путлера: кувейтський письменник – про віроломну агресію варварської Московії проти України

Я обов’язково відвідаю Кропивницький, – кувейтський письменник Хусейн Раві 

Олексій Волович про стабільність, ймовірність збереження санкцій проти Росії та необхідні геополітичні кроки України

Олексій Волович: Для Росії краще торгувати і жити у мирі з Україною, ніж воювати

Русифікація Криму: як це відбувалося

«Новоросія»: міфи та реалії