20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Нападників на працівника кропивницької спецінспекції встановили, але підозр їм не оголосили

СУСПІЛЬСТВО

Нападників на працівника кропивницької спецінспекції встановили, але підозр їм не оголосили

11 1Поліція встановила двох нападників, які нанесли тяжкі тілесні ушкодження співробітнику Кропивницької спеціалізованої інспекції Богдану Голубничому.

Про це на власній сторінці у фейсбуці повідомив керівник спецінспекції Адрій Максюта.

"В осіб, які об’єктивно підозрюються в нападі, проведено санкціоновані обшуки та проведено їх допити. Але... покидьки, що завдали посадовій особі тяжких тілесних, ходять як ні в чому не бувало, бо справа «забуксувала» в обласній прокуратурі на стадії підписання підозр, які підготувало головне слідче управління ГУНП в області та готове оголосити їх, але в прокаратурі постійно затягують...", – ідеться в повідомленні.

Принагідно Максюта висловив вдячність карному розшуку Кропивницького міськвідділу поліції, управлінню стратегічних розслідувань ГУНП, слідчим, які вели і ведуть дану справу. Правоохоронці, за його словами, зробили колосальну роботу, що дала результат.

А також зазначив, що він уголос озвучить прізвища всіх: "і покидьків, що приїхали сюди на «підробіток», і того, хто дав їм цей підробіток, і тих, хто «сприяє» цьому кримінальному роботодавцю, якщо справу заминатимуть чи вона буксуватиме за чиєїсь протекції".

Читайте також: