20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Очільник Кіровоградщини підписав розпорядження про призначення нового керівника департаменту

СУСПІЛЬСТВО

Очільник Кіровоградщини підписав розпорядження про призначення нового керівника департаменту

19012002ico

Голова облдержадміністрації Андрій Назаренко підписав розпорядження про призначення на посаду директора департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації.

За результатами конкурсу департамент очолила Ельза Лещенко.

«Своїми першочерговими завданнями на посаді бачу насамперед безболісний перехід закладів і об’єктів освіти до громад. Друге, - це підтримка і розвиток Малої Академії Наук, створення ліцеїв ІІІ ступеня, а також організація належної підготовки учнів до ЗНО. Третє, - укріплення матеріальної бази ПТУ. Також важливий напрямок роботи, це розвиток інклюзії. Крім того, з огляду на вимогу часу, одним із викликів зараз є організація дистанційної освіти в закладах», – зазначила Ельза Лещенко.

Вона додала, активної участі у вирішенні потребує питання підвозу дітей шкільними автобусами у нових громадах та збалансоване меню у закладах освіти.

«У цілому проблем і викликів дуже багато, головне - комунікація з учителями, батьками, учнями - учасниками освітнього процесу. Тож будемо працювати», – підсумувала очільниця департаменту освіти і науки.

Читайте також: Ротація кадрів: на Кіровоградщині освітою керуватиме колишня очільниця

 Ельза Лещенко: «Немає офіційно підтверджених порушень»

Учителі Кропивницького претендують на грошову надбавку