20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У центрі Кропивницького будуть фонтани, ялини та заклад швидкого харчування (ФОТО)

СУСПІЛЬСТВО

У центрі Кропивницького будуть фонтани, ялини та заклад швидкого харчування (ФОТО)

6 93275

У Кропивницькому МакДональдз таки відкриє перший заклад із сучасним дизайном та облаштує міський сквер.

1 864

При цьому поява МакДональдз у Кропивницькому створить близько 200 робочих місць, зявляють представники мережі ресторанів.

Перший ресторан МакДональдз буде розташований на перехресті вулиць Преображенської та Великої Перспективної, у боковій частині центрального скверу. Заклад буде одноповерховим та матиме 120 посадкових місць в залі та 100 місць на терасі. У ресторані облаштують дві лінії МакДрайву та зону МакДелівері (доставки).

Відкриття ресторану планують на 2022 рік.

Будівля ресторану буде інтегрована в міський ландшафт з максимальним збереженням зеленої зони. Крім того, компанія планує провести реконструкцію та оздоблення всього скверу: додатково висадить більше 60 дерев, кущі та ялини, зробить пішохідні доріжки, облаштує лавки для відпочинку. Відтак, прогулянкова зона у сквері значно розшириться.

“Ми розуміємо хвилювання містян щодо відкриття ресторану у сквері. Тому максимально подбаємо про збереження зеленої зони. Ми щиро радіємо, коли громада не просто сторонній оглядач, а й активний учасник суспільного життя.  МакДональдз – це компанія, яка турбується про громади і довкілля. Маючи досвід в облаштуванні абсолютно різних місцевостей, ми з усією серйозністю підходимо до благоустрою території, покращуючи зручність, доступність та затишок для усіх мешканців міста. Наразі МакДональдз представлений 98 ресторанами у 21 місті України. Тож ми сподіваємося, що появу МакДональдз вітатимуть жителі Кропивницького”, – зазначив директор з розвитку МакДональдз в Україні Віталій Стефурак.

2

Компанія представила проєкт вузіалізації будівлі ресторану і прилеглої території. Усі будівельні дозволи отримані відповідно до встановлених законом процедур.

Компанія також інвестуватиме у розвиток місцевої громади, налагодження співпраці з локальними постачальниками, сприятиме розвитку інфраструктури з сортування та переробки відходів у місті.

”Ми сподіваємось на відкриття ресторану МакДональдз у Кропивницькому, адже це забезпечить нові робочі місця, інвестиції та сприятиме розвитку нашого міста. Це також важливий сигнал для інших потенційних інвесторів звернути увагу на наше місто”, зазначив міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

У рамках глобального зобов’язання МакДональдз щодо відповідального використання ресурсів, ресторан буде енергоефективним. Адже під час побудови використовуватимуться сучасні теплоізоляційні матеріали та обладнання, які дозволяють заощадити до 50% обсягу газу для обігріву приміщень.

5 1492865

Читайте також: Як екоактивісти Кропивницького долучилися до пошуку ділянки під майбутній МакДональдз

У Кропивницькому через суд розірвуть договір оренди міського скверу

Чому у Кропивницькому запустили механізм розірвання договору оренди у центральному сквері міста