18квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО У Кропивницькому жорсткіше контролюватимуть паркування автотранспорту на вулицях

СУСПІЛЬСТВО

У Кропивницькому жорсткіше контролюватимуть паркування автотранспорту на вулицях

25 05 

Разом зі зростанням чисельності жителів у Кропивницькому за рахунок вимушено-переміщених осіб, в обласному центрі суттєво зросла і кількість легкового транспорту.

Це особливо видно по запаркованих автівками вулицях міста. У більшості випадків, на жаль, власники автівок при цьому ігнорують всі правила дорожнього руху, зазначив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради, інформує пресслужба міськради.

"Звертаюся до патрульної поліції: подивіться, які тунелі із запаркованого транспорту утворюються безпосередньо в центрі Кропивницького. Особливо по вулицях Чміленка, Шевченка, Пашутінській, Гоголя та і на інших дорогах центральної частини міста. Не припиняється паркування і по вулиці Театральній. Якщо не відреагувати – можемо очікувати певний транспортний колапс", – наголосив Мосін

Заступник міського голови доручив також найближчим часом розглянуть варіанти придбання в комунальну власність евакуатора, щоб його активно використовувати для доставки на штрафмайданчики злісних порушників. Можливою є також співпраця з підприємствами, які використовують у своїй діяльності евакуатори і готові до співпраці з міською владою. Такий вид публічного покарання стане ще однією мотивацією для водіїв дотримуватися правил дорожнього руху.

Читайте також: