18квітня2024

ГАРЯЧІ
ГОЛОВНА ПОЛІТИКА Стрижаков, який підтримував антимайдан, нині відстоює цінності «русского міра»? (ФОТО)

ПОЛІТИКА

Стрижаков, який підтримував антимайдан, нині відстоює цінності «русского міра»? (ФОТО)

122446479 180794976970051 9011005415725575019 n

Активісти Руху Опору Капітуляції передали Артему Стрижакову, представнику партії «Перспектива міста» символічні лапті за його антиукраїнську діяльність у Кропивницькому.

21 жовтня представники РОК та Національного Корпусу завітали до приймальні партії «Перспектива міста» в рамках національної кампанії «Лапті реваншу», щоб вручити лапті Артему Стрижакову.

Оскільки самого Стрижакова застати не вдалось, а співробітник його приймальні приймати лапті відмовився, тому активісти залишили їх на порозі. Після того, як активісти пішли, їх усе ж забрали в приміщення.

«Сьогодні цей персонаж намагається зробити все, щоб виборці забули про його попередні «подвиги», намагається зробити вигляд, що нічого не було. Тому так важливо про все це нагадувати!», – зазначив Дмитро Сінченко, координатор Руху Опору Капітуляції у Кропивницькому.

Артем Стрижаков відомий тим, що був одним з лідерів "антимайдану" у місті і організовував «тітушок», які нападали на майданівців, за часів Януковича Стрижаков був депутатом Кіровоградської міськради від партії регіонів, а під час процесу декомунізації відстоював повернення проросійської назви міста – «Єлисаветград». Саме він збирав підписи за перейменування міста на Єлисаветград і возив їх до Верховної Ради.

122117647 180795033636712 6880310199569114909 n

Сьогодні Артем Стрижаков балотується в міські голови від нібито «муніципальної партії» – Перспектива міста, але за списками цієї партії йде діючий депутат від ОПЗЖ, на його підтримку агітують священнослужителі Російської Православної Церкви. Ці та інші факти переконливо доводять, що Стрижаков відстоює цінності «русского міра», а тому не має права бути при владі в Україні на будь-якому рівні, переконані активісти.

Кампанія «Лапті реваншу» буде продовжуватись, і всі реваншисти та ватники отримають власні «лапті».

Прес-служба РОК-Кропивницький

Читайте також:  Хто керуватиме Кропивницьким у найближчі роки, – рейтинги від соціологів

Почесний громадянин Кропивницького: Команді Андрія Райковича вдалося зробити те, про що тільки говорили десятиліттями

На Кіровоградщині політичну рекламу розміщують на рейсових автобусах та на зупинках громадського транспорту

У Кропивницькому активісти передали лапті для двох Ларіних