20квітня2024

ГОЛОВНА СУСПІЛЬСТВО Голова Кіровоградської ОВА: Маємо зробити все, щоб наступний опалювальний сезон пройшов стабільно

СУСПІЛЬСТВО

Голова Кіровоградської ОВА: Маємо зробити все, щоб наступний опалювальний сезон пройшов стабільно

 281396140 332752168969013 5726520998973757012 n

Начальник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович із робочим візитом побував у Світловодській громаді.

Головне питання порядку денного – підготовка до опалювального сезону 2022-2023 років у місті.

У ході поїздки Андрію Райковичу доповіли про технічну підготовку однієї із котелень ТОВ "Світловодськпобут", продемонстрували, як у місті триває ремонт тепломереж. Уже під час першого у цьому році засідання обласного штабу з питань підготовки до опалювального періоду, обговорили болючі питання теплозабезпечення міста. Минулий сезон тут був дуже проблемним. Тож Андрій Райкович закликав з особливою відповідальністю підійти до об’єктів теплопостачання, готовності житлового фонду та закладів соціальної сфери та кардинально змінити підходи до господарювання в місті.

"Щоб опалювальний сезон пройшов нормально, вже зараз необхідно проводити підготовчі роботи. Даю завдання не зволікати і починати промивку систем, де необхідно – замінювати мережі, першочергово в соціальних закладах. Якщо військовою лексикою, то на всьому комунальному фронті: тепломережі, внутрішньобудинкові, школи, садочки, лікарні, котельне обладнання. Об’єктів вистачає. Працюйте", – зауважив Андрій Райкович. 

Читайте також: